gianniescu

CTP plange pe umarul lui Lhasa. Lhasa se face ca nu-l cunoaste.

In Uncategorized on January 6, 2010 at 10:26 am

CeTuPeu la CeTePeu! Intr-un editorial ipocrit si ridicol pana la lacrimi (de ras), cavalerul tristei figuri isi imagineaza ca doarme la sanul cald al cantaretei, dupa ce o parasise in prealabil si se intorsese la ea scarbit de mizeria  in care sa lafaie de ani buni el si categoria de jurnalisti cu plata ca el.

O, Lhasa, de ce te-ai dus? Daca ai stii tu cum te plange cu patos acest stalp de lumina, far de directie pentru jurnalismul romanesc, parca ai mai sta pe aici sa-i anti o doina la urechea sictirita a stimabilului. Dar nu mai esti, iar CeTuPeu sufera, si suferinta lui anemica se prelinge pe hartia de sters la chiur numita Gandul, si de acolo ne impunge retina si neuronii prin hilarul ei. O, zeita, canta daca poti tristetea zdrobitoare a mancatorului de rahat CTP!

Lhasa a fost o cantareata cu o voce superba iar moartea ei m-a surprins si pe mine. Pentru cantecele ei si pentru cine a fost ea, jos palaria! Pentru CTP, care isi lustruieste condeiul pe marginea mortii ei, jos nadragii! Parol!

Leave a comment